Home FAQ

FAQ

Wanneer wordt mijn pakketje verzonden?

Elke dag pakken wij met zorg alle bestellingen in. Een bestelling die voor 12.00 uur bij ons binnenkomt wordt dezelfde dag nog ingepakt en verzonden. Wij verzenden al onze krimpfolie knutselpakketten met Post NL. Het merendeel van de producten is brievenbuspost. Zodra jouw bestelling klaar is om verzonden te worden, ontvang je van ons een e-mail.

Weet ik op voorhand wanneer mijn pakje geleverd zal worden?

Het merendeel van onze producten wordt verzonden met de brievenbuspost van Post NL. Helaas is daaraan geen track en trace verbonden. Wel ontvang je van ons een e-mail zodra jouw bestelling klaar is om verzonden te worden. Indien jouw bestelling wordt verzonden met de pakketpost van My Parcel dan ontvang je hiervan wel een track en trace en kun je de reis naar jouw huis helemaal volgen 😊.

Wat als ik niet thuis ben?

Geen probleem. Het merendeel van onze producten wordt verzonden met de brievenbuspost van Post NL. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven.

Indien jouw bestelling wordt verzonden met de pakketpost van My Parcel wordt je pakket bij de buren geleverd. Zijn deze ook niet thuis? Dan wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

Hoe kan ik betalen en is mijn betaling veilig?

Er kan veilig betaald worden via
– iDEAL
– Bancontact (enkel voor onze Belgische klanten)
– PayPal

Waar kan ik mijn cadeaucode invullen?

Wanneer je een cadeaucode hebt dan shop je zoals je altijd doet en bij het winkelwagentje heb je de mogelijkheid om de code in te vullen. Deze wordt automatisch verrekend. Er kan maar 1 cadeaucode tegelijk gebruikt worden.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen maar wel jullie e-mail van verzending gekregen.

Hè wat vervelend! Er is dan helaas een vertraging bij Post NL. En grote kans dat jouw bestelling daar nog tussen ligt. We vragen je nog 3 werkdagen geduld te hebben. Mocht jouw bestelling dan nog steeds niet bezorgd zijn, stuur ons even een e-mail. Dit kan naar info@thuisinthema.com

Ik zie in de tracking dat mijn pakket geleverd werd, maar ik heb niets ontvangen. Wat nu?

Geen paniek! Heel vaak geeft MyParcel je pakje af bij de buren of leggen ze het weg op een veilige plaats aan en rond het huis (achter een vuilnisbak, onder de carport, …)

Als je dit allemaal hebt nagekeken en je hebt nog steeds je pakje niet ontvangen, dan stuur je ons best even een mailtje op info@thuisinthema.com Vermeld daarin zeker je ordernummer! Wij lossen het zo snel mogelijk voor je op.

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?

Oh no! Hoewel echt álles bij ons superleuk is begrijpen we natuurlijk dat je enkel datgene wil ontvangen wat je besteld had. Je mag ons een mailtje sturen op info@thuisinthema.com met daarin je ordernummer en een foto van het verkeerd geleverde product.

Wij regelen dan het retour voor je en zorgen dat je zo snel mogelijk je bestelde item in huis hebt!

Ik heb online besteld en betaald, maar ik heb geen orderbevestiging ontvangen?

Don’t worry! We zijn niet met je centjes naar de magische wereld van de krimpfolie 😊 We hebben je bestelling en betaling goed ontvangen. Heb je al tussen je spam of ongewenste mails gekeken? Soms gebeurt het wel eens dat de orderbevestigingen daar terechtkomen. Zo niet. Stuur even een e-mail naar info@thuisinthema.com

Liefs, team van ThuisinThema ❤️