Welkom bij ThuisinThema!

WELKOM ❤️ op onze nieuwe webshop. En natuurlijk, welkom op deze eerste blog. ThuisinThema bestaat al sinds 2013 en sinds een jaartje hebben we besloten volop voor de krimpfolie te gaan.

Waarom? Wij zijn dol op deze magische wereld. Wij zeggen altijd “het is meer dan een knutselpakket, knutselen met krimpfolie is echt een beleving’. En daarom vinden wij het leuk om ons helemaal op dit artikel te focussen.

Maar is het dan ook voor jongens? Een veelgestelde vraag… Knutselen en meisjes. Twee woorden die schijnbaar onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Maar niet alleen meisjes knutselen met krimpfolie. Krimpfolie is voor jongens net zo leuk! Want het beleven willen we toch allemaal 🤩.

Binnen onze winkel vind je complete knutselpakketten. Sommige knutselpakketten zijn voorzien van een thema. En bij andere knutselpakketten kun je je eigen creativiteit de vrije loop laten. Accessoires zoals magneetjes, sleutelhangers en speldjes zijn ook bij ons te krijgen.

Veel shopplezier en tot de volgende keer.

Liefs, team van ThuisinThema ❤️

[cusrev_trustbadge type="SL" border="yes" color="#FFFFFF"]
[cusrev_reviews_grid count="6" show_products="true" product_links="true" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="current" color_ex_brdr="#ebebeb" color_brdr="#ebebeb" color_ex_bcrd="" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#F6BB06" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" avatars="initials" show_more="1" min_chars="0" show_summary_bar="true"]