Iets moois knutselen voor Moederdag

Er zijn verschillende leuke dingen die je kunt maken met krimpfolie voor Moederdag. Hier zijn enkele ideeën:

  1. Sleutelhangers: Knip vormen uit krimpfolie (zoals hartjes, bloemen of vlinders), versier ze met permanente stiften en bak ze in de oven volgens de instructies op de verpakking. Bevestig vervolgens een sleutelring aan de sleutelhanger en je hebt een prachtig handgemaakt cadeau voor moederdag.
  2. Sieraden: Snijd de krimpfolie in verschillende vormen en maten en versier ze met permanente stiften of verf. Bak de krimpfolie vervolgens in de oven en bevestig ze aan kettingen, armbanden of oorbellen voor een uniek en persoonlijk sieraad.
  3. Koelkastmagneten: Knip verschillende vormen uit krimpfolie en versier ze met permanente stiften of verf. Bak ze vervolgens in de oven en bevestig een magneet aan de achterkant. Deze kleurrijke magneten zijn perfect om op de koelkast te hangen en zullen moeder zeker blij maken.
  4. Sleutelhanger van kinderhandafdrukken: Neem de handafdrukken van je kinderen en scan ze in. Print de afbeeldingen uit en knip deze uit. Plaats de afbeeldingen onder de krimpfolie en knip de vorm uit. Bak de krimpfolie volgens de instructies op de verpakking en bevestig een sleutelring aan de sleutelhanger.

Met krimpfolie kun je dus verschillende persoonlijke en unieke geschenken maken voor moederdag.