Home › Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden ThuisinThema

Artikel 1 Toepasselijkheid
1.1    Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en andere overeenkomsten die afgesloten worden bij ThuisinThema.
1.2    Het doen van een bestelling houdt in dat je deze Algemene Voorwaarden accepteert.

Artikel 2 Bestellen
2.1    Een bestelling is definitief zodra de betaling heeft plaatsgevonden.
2.2    Wanneer het verschuldigde bedrag binnen 10 dagen na het versturen van de bevestigingse-mail niet op de bankrekening van ThuisinThema is bijgeschreven, wordt de bestelling geannuleerd. ThuisinThema zal je hierover informeren met een e-mail.
2.3    ThuisinThema levert alleen na ontvangst van het totale bedrag.

Artikel 3 Prijzen en betalingen
3.1    De vermelde prijzen zijn inclusief BTW (21%) en exclusief verzendkosten. De prijzen zijn vermeld in euro’s.
3.2    ThuisinThema behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen. Op het moment van bestellen gelden de prijzen die vermeld staan op de website.

Artikel 4 Leveringstermijnen
4.1    Indien het pakket op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) voor 12.00 uur besteld en betaald wordt, dan is de levertijd binnen 3 werkdagen.
4.2    Opgaven van levertijden zijn bij benadering, tenzij anders is overeengekomen. ThuisinThema is niet aansprakelijk voor het overschrijden van de levertijd.
4.3    Overschrijding van de leveringstermijn geeft je nimmer het recht tot enige vorm van schadevergoeding of het recht om de bestelling te annuleren.

Artikel 5 Verzending en Levering
5.1    Alle leveringen worden uitbesteed aan PostNL.
5.2    ThuisinThema is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden leed bij vertraagde levering noch voor schade die tijdens de verzending is ontstaan.

Artikel 6 Retourneren
6.1    ThuisinThema doet er alles aan om een mooi en verzorgd pakket te leveren. Ben je toch niet tevreden dan kun je het pakket binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van redenen, retourneren.
6.2    Na het verstrijken van deze termijn (14 dagen na ontvangst van de bestelling) gaat ThuisinThema er vanuit dat je tevreden bent over het pakket en kan het niet meer geretourneerd worden.
6.3    ThuisinThema zal na retourzending, mits jij je aan de bedenktermijn van 14 dagen hebt gehouden, het bedrag van de bestelling zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen 14 dagen terugbetalen.  ThuisinThema wacht met terugbetaling tot ontvangst van het product of totdat jij hebt bewezen dat je het product hebt teruggestuurd. Je dient het product binnen 14 dagen na ontbinding terug te sturen.
6.4    Je hoeft, in geval van retourzending, alleen de kosten van het terugsturen zelf te betalen.
6.5    ThuisinThema neemt geen pakketten retour die beschadigd zijn.
6.6    Voor retournering kan het volgende adres gebruikt worden.

ThuisinThema
Veerse Meer 7
5032 TV Tilburg
Nederland
KvK nummer: 57606293
BTW nummer: NL001890791B52
Tel : (+31) 0613191209