Kies je leukste thema uit

Krimpfolie, al 50 jaar hét leukste knutselmateriaal

Krimpfolie in alle soorten, maten en kleuren. Bij ThuisinThema vind je het allemaal. We kunnen ons dan ook met trots Dé krimpfolie specialist noemen. Dus welkom in de wondere magische wereld van de krimpie dinkie krimpfolie. Krimpfolie blijft magisch knutselwerk. Op het moment dat het kunstwerkje in de oven gaat wordt het vier keer zo klein en vijf keer zo dik. Iedere keer een prachtig magisch moment voor alle kinderen.

Vind jouw magische knutselpakket bij ThuisinThema

Bij ons kun je terecht voor losse krimpfolievellen, accessoires maar ook kant en klare knutselpakketten. Deze knutselpakketten hebben vaak een thema. Kinderen kunnen dan van hun favoriete dier of van een cupcakes een sleutelhanger of een magneetje maken. Hoe leuk is dat! Favoriet in onze winkel zijn de bewaarmappen. Deze bewaarmappen hebben we in drie thema’s; Unicorn, Dino en Girly. Naast krimpfolie, accessoires en voorbeeldvellen krijg je er een mooie bewaarmap bij om alle knutselwerkjes in te bewaren. Leuk om te geven maar zeker ook leuk om te krijgen ❤️

De reis naar jouw voordeur

Elke dag pakken wij met zorg jouw bestelling in. Een bestelling die voor 12.00 uur bij ons binnenkomt, wordt dezelfde dag nog ingepakt en verzonden. Wij verzenden al onze krimpfolie knutselpakketten met Post NL. Het inpakken doen wij niet alleen. Wij werken samen met een dagbesteding van Amarant. Bij Amarant werken mensen met een beperking. Wij vinden het erg belangrijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op deze wijze een kans krijgen om zich te ontwikkelen en zich waardevol te voelen. En in één klap hebben wij er gewoon een kleine 20 collega’s bij. Fantastisch toch!

Wij wensen je veel kijkplezier in onze winkel en natuurlijk veel creativiteit toe!

Liefs, het team van ThuisinThema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang exclusieve deals!
krimpfolie-gouden-lijstje

Wil jij ook jouw knutselwerkje op onze Gouden Lijstjes pagina? ♥︎

krimpfolie-gouden-lijstje

Wil jij ook jouw knutselwerkje op onze Gouden Lijstjes pagina? ♥︎

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en ontvang exclusieve deals!